Steun ons en help Nederland vooruit

Contact

Raadsfractie

D66 zit in de raad van Cromstrijen met twee raadsleden en wordt bijgestaan door een aantal commissieleden: actieve leden uit de gemeenten die een deel van het raadswerk ondersteunen. Maandelijks komen fractie en commissieleden bijeen om de commissies voor te bereiden en standpunten te bepalen.

D66 is een open partij. Heeft u zin mee te praten: Kom langs en praat mee! U bent van harte bent welkom. Uw inbreng wordt gewaardeerd.

De fractievergaderingen worden op maandagen, een week voor de commissievergaderingen, gehouden in het gemeentehuis van Cromstrijen en starten om 20.00 uur. Neem voor de volgende data contact op met fractievoorzitter Miranda den Tuinder via fractie@d66cromstrijen.nl.

Afdelingsbestuur

De vijf gemeenten van de Hoeksche Waard hebben samen één bestuur en drie bestuursleden. Dit is dus ook het afdelingsbestuur voor Cromstrijen. Het bestuur bestaat uit voorzitter Lex Westerman, penningmeester en secretaris Peter Riedijk en algemeen bestuurslid John Stuurman. Zij organiseren activiteiten, regelen de verkiezingscampagne en zien erop toe dat de raadsleden van D66 het geluid laten horen van de vereniging.

Het bestuur is bereikbaar via onderstaande gegevens. U komt dan in contact met Inge Engels.

E-mail: d66hoekschewaard@gmail.com
Tel.: 0186 571881

D66 afdeling Hoeksche Waard
Fanfare 12
3286 TA Klaaswaal

Laatst gewijzigd op 12 juni 2016